temp

En aquesta sessió actualment hi actuen dos dels meus fills: Gerard Sesé, com a mim i pianista i Magalí Sesé com a percussionista i flautista.

A en Gerard, el personatge del mim li escau ja que des de molt jove ha fet de pallasso en festes infantils i, a més, té una bona formació musical que l’ha portat a acompanyar musicals en directe al piano (Un musi…cal?) i a enregistrar les seves cançons amb les que porta força concerts en directe. Vegeu la seva web Gerard Sesé.

El primer mim que va actuar a L’ENTORN SONOR va ser en Manel Ibàñez que va ajudar molt en la definició del personatge i en alguns dels gags que encara són vigents.

Posteriorment, i sovint alternant-se, he tingut la sort de comptar amb dos dels pallassos més importants del nostre país: en Joan Busquets, de la Companyía Ínfima la Puça i la Pepa Plana. La pèrdua de’n Joan Busquets ha estat un dels cops més durs que ens ha deixat orfens . La Pepa Plana segueix amb gran èxit amb els seus personalíssims espectacles.
Vegeu-ne les seves pàgines:Puça espectacles/ Pepa Plana.

La Magalí és flautista i està al superior del Liceu. Porta el camí d’acabar tocant-ho tot. En aquesta sessió fa de percussionista, el seu segon instrument. Des de molt petita que toca la guitarra, el piano… Dóna-li una espardenya que te la farà sonar.

El percussionista que ha actuat tots aquests anys i a qui li dec agraiment i homenatge és l’Alfred Garcia Demestres. Sense ell L’ENTOR
N SONOR no existiria i han estat de destacar durant més de 150 representacions no només la seva qualitat musical innegable sinó també el seu bon tracte amb els nens. Gairebé no ha fallat mai i quan no ha pogut venir l’han cobert perfectament en Cidon, el seu company percussionista o en Frederic Giberga.