Torna a Qui sóc

Historial

Camerata XXI – “Anem a Concert”

Conducció de les Audicions escolars que organitza Camerata XXI
          al Teatre Bartrina de Reus. Vegeu-ne exemples de:

Pere i el Llop de Prokofiev: Orquestra Camerata XXI dirigida per Tobias Gossmann.

La flauta de bec: Quintet de corda Camerata XXI i Andreu Roca, solista.

Bufa la fusta: Isabel Serra, flauta / Loli Jorge, oboè / Josvi Arnau, clarinet / Pau Santacana, fagot

Quintet de metall: Gonzalo Álvarez i Ramon Reverté, trompetes/ Jordi Masip, trombó / Raúl Garrido, trompa / Carles Lorente, tuba

Llums, música… acció!: Marta Cardona i Xavier Blanc, violins / Miquel Córdoba, viola / Jaume Fraga, violoncel


Cantates a Viladecans – Al Ball sense un badall i El nen trapella

Muntatge i conducció de la Cantates promogudes per l’Ajuntament de Viladecans. A més de les cantates de les que n’és autor (Animalada de Cançons i Nova Animalada) també s’han posat en escena “Al ball sense un badall”, amb text de Miquel Desclot i música de Guida Sellarès i “El Nen trapella”, amb text de Dani Coma i música de Lluís Vidal.


Orquestra Simfònica Sant Cugat

Muntatge i conducció de les Audicions escolars amb l’OSSG. Hi ha fins a 10 muntatges diferents


Concurs de Cant Coral a Malgrat de Mar

Habitual presentador del Concurs Internacional de Cant Coral de Malgrat de Mar, tan en el Concert inaugural com en la sessió competitiva i, finalment, en la gal.la d’entrega de Premis.


Concerts Jove Orquestra Simfònica de Catalunya

Presentador habitual dels concerts de l’Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya, auspiciada per la Fundació Josep Sans de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.


TV3, Televisió de Catalunya

Entre els anys 1983 i 1991, en Frederic Sesé va ser director, guionista i presentador de diversos programes de Música Clàssica a TV3. “Matinal a TV3” emetia en directe els concerts de l’OBC i “Cadència” portava al plató especialistes que comentaven l’actualitat musical i les obres que s’havien enregistrat expressament per al programa. Cadència va tenir diversos reconeixements com el Premi al “Millor programa audiovisual sobre Mozart”, l’any 1991 atorgat pels “Amics de Mozart”.


Cançons de cabaret – Espectacle de Maria Dolors Cortès, mezzosoprano

Conductor-presentador a l’espectacle de la mezzo-soprano Maria Dolors Cortès de cançons de cabaret.


Pronovias

Presentador i conductor, en cinc idiomes: català, castellà, francès, anglès i itali, de la festa anual de PRONOVIAS, dins del marc de la BRIDAL WEEK, que reuneix representants de més de 700 països al Saló Oval del MNAC. (Museu Nacional d’Art de Catalunya.


L’Espai de la Calma

Habitual presentador de la Gal·la lírica a “l’Espai de la Calma”, davant del Cercle, per a la Festa Major de Gràcia.

Entre tots l’alçarem

A partir de l’incendi del Gran Teatre del Liceu el 1994 un entusiasta grup d’ amants del Liceu i de l’òpera vàren decidir trobar-se cada dissabte, a les 12 en punt, davant del Liceu, al ben mig de les rambes, i fer-hi uns moments de lírica. Efectivament la iniciativa va aguantar fins a veure que tot anava bé i que la inauguració era imminent. En Frederic Sesé va fer-hi de presentador ben bé dos anys i mig, des del primer dissabte.

La Factoria Musical

En els anys 79 i 80, en Frederic Sesé va tenir ocasió de ser el cantant de La Factoria Musical. És molt difícil trobar més talent musical (amb l’excepció de’n Frederic) en una sola foto.

S’hi veu en Lluís Vidal al piano Fender, en Joan Albert Amargós als teclats, en Jordi Bonell a la guitarra, en Rafael Escoté al baix, en Quim Solé a la bateria, en Matthew Simon i en Lluís Vergés a la trompeta, en Josep Maria Domènec al trombó i n’Antonio Peral i en Dave Pybus als saxofons.

Mai més no li tornarà a passar una cosa així.