Torna a Qui sóc

Frederic Sesé

Llicenciat en Història de l’Art (UAB).
Títol professional de Flauta travessera (CSMM de Barcelona)

Co-Fundador de l’ESCOLA DE MÚSICA ZELESTE.

Director, guionista i presentador del programa de Música Clàssica “CADÈNCIA”, a TV3 també ha fet diverses col·laboracions radiofòniques (Catalunya Ràdio, Ràdio 4, Ràdio Estel…)

Cap de Premsa de l’OBC en el període olímpic.

Ha portat l’assignatura de música a l’ESO en diversos centres i ha impartit cursos de didàctica musical per als ICE de la UB i de la UAB i a diversos Centres de Recursos. També és un habitual conferenciant a les Aules d’extensió Universitària.

Co-autor de “LA MUSICA I LA SEVA EVOLUCIÓ” i “HISTÒRIA DEL POP-ROCK” (Ed. Graó). Crític musical a la premsa diària i a revistes i webs musicals.

L’any 1995 crea SESSIONS MUSICALS S.L. Tan enrere com el 1979 va començar a concebre i realitzar presentacions musicals pedagògiques per a diversos Ajuntaments, Promotors i Teatres.

L’any 2006 crea amb la seva dona Encarna Lara, el centre MOTIMOT d’atenció als problemes d’aprenentatge (dislèxia, comprensió lectora…) i de comunicació.

Ha actuat de presentador-moderador en nombrosos debats i taules rodones (Centenari Frederic Mompou, 1er. Congrés Català de la Música…)

Té diplomes universitaris d’anglès i francès. Va guanyar oposicions de traductor-intèrpret per a la Unió Europea.